Sztárok

A 90-es évek szexszimbóluma volt, ma már rá sem ismerni: az egykori szőke bombázó meghízott, az arca is teljesen eltorzult a plusz kilóktól

Kathleen Turner az 1980-as években vált híressé, a 90-es években pedig ő lett az akkori egyik legnagyobb szexszimbólum, aki kinézetével és tehetségével meghódította a világot – ma már 68 éves, és korántsem hasonlít egykori önmagára.

Ma már csak árnyéka egykori önmagának

Dívák és szexszimbólumok mindig is akadtak a hírességek közt: ilyen volt anno Marilyn Monroe, Gina Lollobrigida, Romy Schneider vagy épp Brigitte Bardot, csak hogy néhányat említsünk a legnagyobbak közül. Manapság Beyoncera, Angelina Joliera, esetleg Kim Kardashianra szokás használni ezeket a jelzőket – noha ők is méltán kiérdemelték az előkelő megnevezést, azért valljuk be, sokat változott a világ, így ma már korántsem az olyan típusú nők számítanak példaképnek, mint egykor, már ami a külsőt illeti. De menjünk is vissza az időben, egészen a 90-es évekig: Kathleen Turner bizony azon sztárok között volt, akik akkor óriási hírnévre tettek szert nem csupán tehetségükkel, de szépségükkel is. A szőke bombázó tényleg igazi szexszimbólumnak számított, mára azonban alaposan megváltozott: meghízott, arca pedig teljesen eltorzult, ami egyrészt az idő múlásának, másrészt pedig függőségének köszönhető. Galériánkban mutatjuk a színésznő döbbenetes átalakulását, akit minden bizonnyal ma már te sem ismernél fel az utcán!

Íme Kathleen Turner egészen fiatalon, a világhírnév csúcsán, amikor a férfiak még epekedtek a gyönyörű színésznőért, akit olyan nagysikerű alkotásokból ismerhetünk, mint A test melege, az Agyban nagy vagy éppen a Szenvedélyes bűnök.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok