Nem pereskednek Czeizel Endre asszonyai - Megegyeztek az örökség elosztásában

Győzött a józan ész Czeizel Endre szerettei körében, és szóban már megegyeztek, hogy békésen megállapodnak a világhírű genetikus örökségében.

Harc az örökségért

A tudós szeretője, Dóra 100 millió forintra tartott volna igényt a két kicsi Czeizel gyerek után. Dórának hosszú pereskedéssel kellett volna bizonyítania, hogy Fannika is a genetikus gyermeke, ugyanis a kislány különös módon fogant. A feleség, Erzsébet asszony, aki haláláig ápolta a férjét, belátta, hogy a méltatlan háborúskodásnak semmi értelme, és felülemelkedett sokéves sérelmein. Pedig lett volna oka haragudni. Dóra tőle szerette el a férjét, és sokáig éltek furcsa hármas kapcsolatban. A két nő ezzel a gesztussal tiszteletben tartja a genetikus halála előtti kérését, hogy legyen béke a családban - írta a Story magazin.

„Úgy tűnik megállapodtak egymással. Annyit tudok, hogy szóban, békében rendezik az ügyet. Örülök neki, mert senkinek sem volt jó, mindenkinek csak ártott ez a civakodás”- nyilatkozta a Story magazinnak a genetikus öccse, Tamás.

Czeizel két kisebb gyermekének születéséről a következő oldalon olvashatsz.

Fotó:MTI

Oldalak

Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...