Sztárok

Naomi Watts 54 évesen is bombázó: a színésznő kisugárzása még mindig a régi, jó pár évet letagadhatna a korából – fotók

Bár Naomi Watts már az ötvenes éveit tapossa, ma is pont olyan gyönyörű és vonzó, mint karrierje kezdeti éveiben.

Kortalan szépség

A mértéktelen retusálás és a mindennapjainkat jelentősen meghatározó közösségi média korában sajnos egyre kevesebb olyan híresség van, aki szívesen felvállalja a nyilvánosság előtt a természetes vonásait, mindez ráadásul mostanra a fiatalok körében is elterjedt szokássá vált. Az idő múlása elől azonban nincs menekvés: persze különféle trükkökkel, kozmetikumokkal és szépészeti beavatkozásokkal bárki csalhat kicsit, ám egy ponton túl már hiába próbáljuk felvenni a küzdelmet a ráncok és az korosodás egyéb jelei ellen. Vannak, akik nehezen tudják elfogadni a változást, de szerencsére azért még ma is akadnak olyan közismert, sikeres és gyönyörű nők a világon, akik méltósággal, valamint magabiztosan viselik az arcukon megjelenő finom barázdákat, azt üzenve: a szépséget nem a fiatalsággal kell összekötni. Hasonlóan vélekedik a kérdésről többek között Cameron Diaz, Drew Barrymore, Helen Mirren és Jamie Lee Curtis, ahogyan az Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjra jelölt Naomi Watts is, aki ma is éppoly elbűvölő, mint amilyen a húszas éveiben volt. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodásan néz ki az ötödik X felett a brit származású színésznő:

Naomi Watts 1968. szeptember 28-án látta meg a napvilágot az Egyesült Királyságban: az élete nem indult gondtalanul, szülei ugyanis kiskorában elváltak, néhány évvel később pedig elveszítette az édesapját. Nem sokkal később az édesanyjával Ausztráliába költözött, ahol szép lassan megismerkedett a színészettel.
Kattints a további képekért!

Jessica Lange az 1976-os King Kong szőke szépségeként vált közismertté, és még ma is számos népszerű produkcióba hívják. Noha a színésznő ma már bőven a hetvenes éveit tapossa, ma is pontosan olyan gyönyörű, mint egykoron.

Leadfotó: J. Vespa/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.