"Nagyon komoly a kapcsolatuk": Robert Pattinson már az esküvőt tervezi

Robert Pattinsonra pár hónappal ezelőtt újra rámosolygott a szerelem. A színész nagyon boldog a barátnőjével, FKA twigsszel, akit már a szüleinek is bemutatott, így akár jöhet a következő lépés is: az esküvő.

A szülők véleménye a lányról…

Egyre komolyabb kezd lenni Robert Pattinson és FKA twigs kapcsolata. A világsztár karácsonykor már a szüleinek is bemutatta 26 éves szerelmét, ami számára egy igazán komoly lépés. A találka fantasztikusan sikerült, így semmi sem áll már egy lehetséges esküvő útjában.

„Gyűrűvételen gondolkozik Rob”

„Robert szülei szeretik FKA twigst” – nyilatkozta egy bennfentes az „E! News”-nak. A londoni randevú eredményes volt. „Nagyon jól sikerült. Rob családja mindig támogatta a színészt és úgy vélik, hogy nagyon jól összeillenek” – folytatta a forrás.

A millió lány által körülrajongott 28 éves sztár már azt is elárulta, hogy el tudja képzelni a jövőjét FKA twigsszel. „Tudja, hogy gyorsan történnek a dolgok, de éreztetni szeretné vele, hogy mindenre fel van készülve” – mondta a bennfentes.

Úgy tűnik, hogy Pattinson minden tőle telhetőt megtesz, nehogy elveszítse szerelmét. Barátai azonban nem örülnek ennek a sietségnek. „Attól félnek, hogy elsieti a dolgokat és agyonnyomja FKA twigset a szerelmével. Folyamatosan együtt vannak. Nagyon komoly a kapcsolatuk.”

Fotó: mirror.co.uk

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!