Így él a hercegi pár az ikrekkel - Betekintést engednek mindennapjaikba

A monacói hercegre és hercegnőre nagy nap vár, hiszen holnap mutatják be hivatalosan a nagyvilágnak a 2014. december 10-én született ikreket: Jacques-ot és Gabriellát. Albert és Charlène a „Point du Vue” nevű francia újságnak pedig elárulta, hogyan telnek a hétköznapok, amióta két csöppségre kell vigyázniuk.

A nagy nap

„Elolvadok, amikor Gabriellát és Jacques-ot figyelem” – mondta az 56 éves Albert monacói herceg a lapnak. „Mosolyognak és grimaszolnak. Ez egyszerűen csodálatos” – folytatta az áradozást, majd elárulta, hogy mindössze pár nappal a születésük után már mindkettőnek megvan a maga egyénisége: „Vicces, mert eleinte Jacques volt a nyugodt és Gabriella az eleven. Mostanra ez azonban teljesen megváltozott. Gabriella szófogadó, míg Jacques egész nap tornázik. Este szerencsére nagyon aranyosak. Jól alszanak és alig sírnak.”

Ez áldás számukra, hiszen két gyerek dupla annyi munkával jár, amit a hercegnő is megtapasztal. Két dadus ellenére rengeteg dolga van Charlène-nek is. „Mindegyik gyereknek naponta nyolcszor cserélem a pelenkáját, és ennyiszer etetem is őket.” – nyilatkozta a 36 éves hercegnő.

Fotó: A monacói palota sajtóirodája

Oldalak

Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.