Tragédia a nagy bejelentés után: elvetélt a 49 éves magyar botrányhősnő

Tereskova ötven esztendősen hozta volna világra első gyermekét, most azonban egy tévéműsorban vallotta be, hogy várandóssága szomorú fordulatot vett.

Egy hónapja jelentette be, hogy gyermeket vár

Szeptember végén mindenkit meglepett az örömteli hír: a festőként és alternatív énekesnőként ismert Nagy Kriszta, azaz Tereskova bejelentette, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. A botrányhősnő egy Facebook-posztban tudatta a nagyvilággal a remek fejleményt. Akkor a híresség azt mondta, őt magát lepte meg leginkább, hogy ennyi idős korában kismamává vált, jóllehet már négy éve egy párt alkot jelenlegi szerelmével, Bencével, s elmondása szerint ő az első férfi, aki mellett megfordult a fejében a gyermekvállalás gondolata. Ennek ellenére szinte sokkolta, amikor kiderült, hogy hamarosan érkezik a kis trónörökös.

"Három napig nem reagált, úgyhogy felhívtam, és megkérdeztem, olvas-e híreket. Azt válaszolta, hogy igen. Kiderült, hogy azt remélte, viccelek. Aztán átbeszéltük a helyzetet, és megnyugodtunk. Megmondom őszintén, aggódom, milyen anya leszek. Fura ember vagyok. A barátaim viszont azzal nyugtatnak, hogy a hormonok hamarosan átformálnak, anyává érlelnek. Talán igazuk van, és engem is meglep majd, ahogy helyt állok. Lehet, hogy a gyerekem ment meg engem" - mesélte az akkori körülményekről Tereskova. A polgárpukkasztó akcióiról ismert művész most egy tévéműsorban fedte fel szívszorító titkát: néhány nappal ezelőtt elvetélt.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2