Sztárok

Gyönyörű menyasszony volt Borbély Alexandra: itt vannak az első fotók az esküvőről

Nagy Ervin és Borbély Alexandra titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent, két nappal a lakodalom után pedig kikerült néhány fotó az esküvőről.

Nemrég derült ki, miszerint a két színész a napokban összeházasodott teljes titokban, méghozzá a Polányban található festői Babérliget Kúriában, mely mindkettőjük számára szerelem volt első látásra; a kúria a természet közelében, gesztenyefák és szőlősorok között található. Az esküvővel kapcsolatban már napvilágra került néhány információ – például, hogy a vendégek között jelen volt Csányi Sándor, Trokán Nóra, Pálmai Anna és Eke Angéla is –, most azonban a házaspár közzétett pár romantikus fotót a nagy napról. Borbély Alexandra gyönyörű menyasszony volt: a színésznő csipkével díszített, vállát szabadon hagyó ruhát viselt, Ervin pedig egy sötétkék nadrág-világoskék zakó összeállítást.

Az esküvői képeket fotógalériánkban tudod megtekinteni:

A lánykérésre már két éve sor került, méghozzá egy igencsak romantikus helyszínen, az olaszországi Szicília szigetén, ám a jegyeseknek a koronavírus-járvány miatt kétszer is el kellett napolniuk az eredetileg 2020-ra tervezett lakodalmat. Idén augusztusban azonban végre már semmi sem állt az ünneplés útjába.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Cakó Kinga egy igen egyedülálló divattervező, akinek tényleg fontos, hogy a vásárlói jól érezzék magukat az egyes darabokban. A kényelem természetesen az életének nemcsak ezen területén jelenik meg,...
Sztárok
Noha Paul Newman óriási népszerűségre tett szert színészként, a magánéletében már korántsem volt ennyire sikeres.