Sztárok

Bejelentette, párja kedvéért szeretne megváltozni a magyar műsorvezető

Nincs sok ideje, ha tényleg teljesíteni szeretné az ígéretét.

A tökéletes testeké volt a főszerep, csábítottak a szépségkirálynők

Július 29-én, Siófokon, a Plázson kerül megrendezésre a BioTechUSA - FitBalance Beach Body International Cup. Bár ilyenkor nyáron nincsen versenyszezon, a szervezők a sajtótájékoztatón elmondták, mégis nagy az érdeklődés. A versenyzők fő motivációja, hogy minél többször mérettessék meg magukat a zsűri előtt. Az esemény mellé természetesen számos híresség is felsorakozott, hogy megmutassák, ők milyen formákkal hódítanak a parton. Szinte az összes eddigi szépségkirálynő jelen volt, például Kulcsár Edina és Gelencsér Timi, akik mindketten híresek sportos életmódjukról. Eljöttek a 2017-es Magyarország Szépe győztesei is, az első helyezett Koroknyai Virág, a második helyezett Viczián Viktória, valamint a harmadik helyezett Pető Laura. Mivel Virág és Viki is világversenyre készül, elmondták, hogy még a korábbinál is nagyobb hangsúlyt fektetnek a sportra, hiszen a legjobb formájukat szeretnék hozni.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle