Sztárok

Vincent Cassel és Monica Belluci lánya megnyerte a genetikai lottót: a 18 éves Deva párját ritkítóan gyönyörű – fotók

Vincent Cassel és Monica Belluci idősebbik lánya, Deva már kész nő, ráadásul olyan szép, hogy csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni róla.

Ígéretes karrier vár rá

Vincent Cassel különleges sármjával minden nőt levesz a lábáról, volt felesége, Monica Bellucci pedig mindig is a világ legszebb nőinek táborát erősítette, hiszen páratlanul gyönyörű vonásokkal és kifogástalan alakkal áldotta meg a sors. A két híresség szerencsés génjeit szemmel láthatóan közös lányuk, a 18 esztendős Deva is örökölte, aki már most kiköpött mása az édesanyjának – kivételes adottságaira pedig már a divatipar is felfigyelt. Előre borítékolható, hogy az álomszép sztárcsemetére sikerekben gazdag modellkarrier vár, egyelőre azonban nem szeretne elsietni semmit, ugyanis a munka mellett a tanulásra is rengeteg időt, valamint energiát fordít. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű fiatal nővé érett a két filmsztár lánya:

Monica Bellucci 1996-ban ismerte meg Vincent Casselt, akinek három évvel később kimondta a boldogító igent, 2013-ban azonban elváltak. Házasságukból két gyermek született: Deva 2004-ben, Léonie pedig 2010-ben látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Kate Winslet három gyermek büszke édesanyja: egyetlen lánya, Mia a színésznő nyomdokaiba lépett és 22 éves korára meghódította a mozivásznat.

Leadfotó: camilla morandi/Corbis via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.