Sztárok

Hosszú idő után egy barátja megtörte a csendet Molnár Gusztáv állapotáról: Így telnek most a napjai

Egy jó ideje már nem hallottunk az elvonón lévő Molnár Gusztávról, most azonban egy barátja beszámolt a színész állapotáról.

November óta elvonón van

Molnár Gusztáv 2022 novemberében vonult be Komlóra az elvonóra, hogy véget vessen romboló alkoholbetegségének, amely végül házasságát is romba döntötte.

Még idén nyár előtt hivatalosan is véget érhet Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv házassága. Nehezíti a helyzetet, hogy a színész hónapok óta elvonón van, ahol személyesen nem lehet vele kapcsolatot létesíteni, azért a válóperes tárgyaláson is Skype-on zajlanak majd. Gusztáv egy barátja most elmondta, milyen állapotban van jelenleg a színész.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!