Zseniális videóval vágott vissza Mila Kunis és Ashton Kutcher azoknak, akik gúnyolódtak rajtuk

A hollywoodi sztárpár nem hazudtolta meg magát, humoruknál voltak, amikor ezt a videót készítették.

Bevallották, hogy nem mosdatják a gyerekeiket mindennap

Mila Kunis és Ashton Kutcher egyike Hollywood legikonikusabb sztárpárjainak. Már majdnem egy évtizede vannak együtt, és szerelmük gyümölcseként két gyermekük is született: kislányuk, Wyatt immár hétéves, míg Dimitri fiuk négy. Július végén a házaspár azzal borzolta fel a kedélyeket, hoyg egy podcastben bevallották, hogy nem szokták naponta fürdetni a gyerekeiket, ugyanis az ukrán származású színésznő szerint erre a kötelező rituáléra csak akkor van szükség, ha a csemeték teste összekoszolódott.

Gyerekként sokszor nem volt meleg víz a lakásban, ezért egyébként sem fürödtem sokat. Most, hogy gyerekeim vannak, őket sem mosom meg napi szinten. Sosem voltam az a szülő, aki minden este fürdetni viszi az újszülött babáját” – mondta Kunis, majd Kutcher rögtön kiegészítette mindezt azzal, hogy a gyermeket csak akkor kell kádba dugni, ha valóban piszkos. Ezzel a kijelentésükkel valóságos lavinát indítottak el.

Sokan – hírességek, orvosok, anyukák – felszólaltak az ügyben, valaki egyetértett Kutcherékkal, hogy nem egészséges a mindennapi fürdés, de akadtak, akik inkább elítélték őket, amiért nem fektetnek olyan nagy hangsúlyt a higiéniára. Úgy tűnik, Kutcher és Kunis remekül szórakozik az ügyön, legutóbb még egy kapcsolódó videót is közzétettek a közösségi oldalukon.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2