Sztárok

23 éve hűséges gyönyörű szerelméhez a liechtensteini herceg: ő a csodálatos Angela hercegné, aki Meghan Markle nagy példaképe – fotók

Kevésbé közismert tény, de nem Meghan Markle az első színesbőrű nő, aki beházasodott egy európai királyi családba.

Óriási szerelem az övék

Amikor hercegekre és hercegnékre gondolunk, sokunknak elsőre a brit királyi család tagjai jutnak eszünkbe, ami nem meglepő, hiszen a legtöbb médiafigyelem őrájuk összpontosul – ez mindig is így volt, az utóbbi években azonban annyi beszédtémát szolgáltattak a nyilvánosságnak, hogy más európai uralkodóházak mostanában még inkább háttérbe szorultak. Pedig érdekes karakterekből és izgalmas történetekből máshol sincs hiány: vegyük például a Liechtensteini Hercegség fejedelmi családját, amely jelenleg a leggazdagabb királyi famíliák közé tartozik az egész világon – az ország élén II. János Ádám herceg áll, akit felesége, Marie liechtensteini hercegné négy gyermekkel ajándékozott meg. Másodszülött fiuk, Miksa 23 éve él boldog házasságban élete szerelmével, Angelával, akire Meghan Markle régóta példaképként tekint, hiszen ő volt az első színesbőrű nő, aki feleségül ment egy európai királyi sarjhoz. Részletek a galériában!

Angela Gisela Brown polgári család gyermekeként látta meg a napvilágot a panamai Bocas del Toróban 1958. február 3-án. A család egy idő után az Egyesült Államokba költözött, Angela pedig New Yorkban folytatta a középiskolai tanulmányait.
Kattints a további képekért!

A sussexi hercegné hét éven keresztül lakott egy torontói bérelt házban, amit a palotára, majd egy 6 milliárd forint értékű montecitói birtokra cserélt.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: Royal Sztorik & Királyi Krónikák

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!