Sztárok

"Mindenre és mindenkire van időm, csak magamra nincs" - hihetetlen, mennyire átalakult Mihalik Enikő teste a várandósságát követően

A 35 éves magyar modell egy friss interjúban vallotta be, hogy mióta életet adott kislányának, drasztikus fizikai változásokat tapasztal önmagán.

A testét is átformálta az anyaság

A jeles magyar modell, a 35 esztendős Mihalik Enikő első gyermeke még 2021 nyarán jött a világra. A gyönyörű hírességgel nemrégiben a GLAMOUR Book harmadik lapszámában készült interjú, melyben Mihalik többek között arról is szót ejtett, hogyan alakult át a teste a várandósságát követően. A modell leszögezte: noha a változás igencsak jelentős, nem értékeli sem pozitív, sem pedig negatív "fejleményként" - ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy van, amivel nem tudott megbarátkozni új külsejét illetően.

"A terhességem után sokkal vékonyabb lettem, mint előtte voltam. Mostanra semmi mellem, semmi fenekem nincs, és olyan nadrágokba férek bele, mint tizenhat éves koromban. Ez nem negatív, de nem is pozitív változás" - fogalmazott Mihalik Enikő.
Kattints a további képekért!

A Marvel-filmek sztárja 2015-ben kötötte össze az életét Sophie Hunter színházi rendezővel, s a párnak azóta három gyermeke is született. A 45 éves Huntertől rengeteg nőtársa vehetne stílusleckéket: nincs férfi, akit ne bűvölne el két másodperc alatt a vonzó sztárfeleség.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.