Sztárok

Mickey Rourke Amber Heardről: Ez a nő egy aranyásó

Jóllehet már véget ért a hajdani álomgyári sztárpár legutóbbi pereskedése, Amber Heard és Johnny Depp végeláthatatlanul gyűrűző konfliktusa még mindig beszédtéma Hollywoodban. Most épp a sokat látott színészveterán, az Oscar-jelölt Mickey Rourke mondta el cseppet sem cizellált véleményét az egykori páros hölgytagjáról.

Nem akarnak csillapodni a kedélyek

Most már biztos: Amber Heard és Johnny Depp minden idők egyik legbotrányosabb hollywoodi színészházaspárjaként fog bevonulni a történelembe. Mindösszesen két évig, 2015 és 2017 között voltak házasok, válásuk óta pedig szinte megállás nélkül perben állnak egymással. Kisebb-nagyobb megszakításokkal, de hosszú esztendők óta szkanderoznak a bíróságon, s ez idő alatt természetesen egykori kapcsolatuk szinte minden piszkos részletére fény derült már. A modern, 21. századi gladiátorjátékok immáron nem tágas, oroszlánokkal teli arénákban, hanem bírói pulpitusok előtt, kamerák és mikrofonok sűrűjében zajlanak, a nagyközönség pedig - ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja - változatlanul vevő az effajta frivol, méregdrága cirkuszokra. Heard és Depp 2022-ben ismét ölre mentek egymással a bíróságon, legújabb tárgyalássorozatuk végül az Oscar-díjra jelölt színész győzelmével végződött, de a per lezárulta után mégsem csillapodtak a kedélyek. Az 59 éves aktor és a 36 éves színésznő a médián keresztül továbbra is beszólogatnak egymásnak, sőt más hollywoodi hírességek is elmondják a - sokszor kifejezetten kemény, kompromisszumot még hírből sem ismerő - véleményüket a Depp-Heard-háborúról. Most az Álomgyár egyik nagy túlélője, a 69 éves Mickey Rourke szólalt meg a téma kapcsán.

Fotó: Laurent KOFFEL / Getty Images

Lapozz, tudd meg, mit mondott Deppékről a színészlegenda!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...