Sztárok

Ő Michael Schumacher ritkán látott lánya: Gina elbűvölő felnőtt nővé cseperedett – fotók

Michael Schumacher állapotáról nem érkeznek újabb hírek. Időközben felnőtté cseperedett lányáról azonban igen, aki édesapjához hasonlóan a sportban találta meg a számításait.

Nem esett messze az alma a fájától

Michael Schumachert senkinek sem kell bemutatni: a Formula-1 hétszeres világbajnoka a sportág egyik legeredményesebb pilótájaként vált közismertté, a világon számtalan rajongója akad, s még az egykori versenyzőtársai is mindig pozitívan nyilatkoztak róla. 2013-ban azonban bekövetkezett, amire senki sem számított: mint ismert, az akkor 44 éves autóversenyző súlyosan megsérült, miután a franciaországi Méribelben síelés közben egy kőnek ütközött, felrepült a levegőbe és egy sziklára zuhant. Ezután kómába esett, többször megműtötték, s bár a második operáció után javult az állapota, még mindig életveszélyben volt, így az orvosok úgy döntöttek, mesterséges altatásban tartják. Sokáig semmit sem lehetett tudni a hogylétéről, mígnem 170 nappal a balesete után, 2014. június 16-án bejelentették, hogy felébredt a kómából – ennél többet azonban továbbra sem árultak el a családtagjai, akikről az elmúlt években bővebb információkat is megtudhatott a nyilvánosság. Az autóversenyzőnek két gyermeke született: fia, Mick a nyomdokaiba lépett, s F1-es pilótaként bontogatja a szárnyait, de a lánya, Gina is a sportban jeleskedik mind a mai napig. Részletek a galériában!

Gina-Maria 1997. február 20-án látta meg a napvilágot, s egyértelműen örökölte világbajnok édesapjától a sport szeretetét, hiszen versenyszerűen lovagol.
Kattints a további képekért!

A hétszeres Formula–1-es világbajnok, Michael Schumacher felesége, Corinna, hosszú évek hallgatása után nyilatkozott.

Leadfotó: Facebook/ Michael Schumacher

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.