Íme, Michael Jackson eltitkolt szerelemgyereke: így él ma a 37 éves Omer Bhatti - fotók

Noha Michael Jackson több mint tíz évvel ezelőtt távozott az élők sorából, múltjának egyes részletei mind a mai napig foglalkoztatják a közvéleményt. Ráadásul a halála után nem sokkal felbukkant az eltitkolt gyermeke, akiről egészen addig senkinek sem volt tudomása.

Eltitkolta a nyilvánosság elől

Michael Jackson még kisgyerek volt, amikor megismerte a világ: 1966-tól bátyjaival a The Jackson 5 együttes tagjaként dalolt a funky, az r&b, a soul és a diszkó műfajában, ám a csodagyerekként emlegetett kisfiú hamar túlnőtt a családi együttesen, s a 80-as évek elejére meghatározó alakja lett az amerikai popkultúrának: az igazi áttörést a Thriller című albuma hozta el neki 1982-ben, s egyből a csúcsra jutott. Utánozhatatlan tehetségét senkinek sem kell bemutatni, a világ minden pontján ismerik a munkásságát, sőt, az iránta érzett szeretett több mint tíz évvel a halála után sem enyhült, azonban – ahogyan minden más világsztár esetében –, magánéleték egyes részleteit mind a mai napig homály fedi. Ismert tény, hogy a néhai énekesnek három gyermeke született, azt azonban csak kevesen tudják, hogy egy negyediknek is ő az édesapja: a kétezres évek végén kezdtek el terjedni a hírek a pop királyának törvénytelen fiáról, aki egy egyéjszakás kapcsolat gyümölcseként látta meg a napvilágot. Részletek a galériában!

Michael Jackson 2009-es halála után derült ki, hogy 1984-ben kapcsolatba került egy Pia Bhatti nevű rajongójával a norvég fővárosban, aki kilenc hónappal később világra hozott egy fiút. Omer születése után az énekes két alkalmazottját Oslóba küldte, hogy vigyázzanak az egyéjszakás kalandból született fiára.
Kattints a további képekért!

Michael Jackson több mint tíz évvel ezelőtt távozott az élők soraiból, személyét azonban mind a mai napig szeretet és rajongás veszi körül. Sokan még most is az ikonikus fehér kesztyűben képzelik maguk elé, valahányszor a pop királyára gondolnak.

Leadfotó: KMazur/WireImage/Getty Images

Oldalak