Sztárok

Meztelenül vezetett műsort a magyar rádiós, fotó is készült róla

A meztelen munkanap világnapja alkalmából a Best FM műsorvezetője ledobta a textilt. B. Németh Dia igazán bevállalós!

Egy szál gitár takarta csak a testét

Minden év februárjának első péntekén van a Dolgozz Meztelenül! világnap. Ezt az elsőre talán kissé megbotránkoztató tradíciót Lisa Kanare alkotta meg, akit csak home office szakértőként definiálnak a szakportálok. Az eredeti koncepció egyébként nem feltétlen szó szerint jelenti azt, hogy ezen a napon ruha nélkül kellene végezni a munkánkat, pláne nem az irodában. Az elképzelés az volt, hogy ezen a napon a lehető legkényelmesebb módon, az otthonunkból, ellazulva dolgozzunk.

A pandémia hatására persze kissé már elvesztette a jelentését a dolog, hiszen napjainkban már sokkal megszokottabb a home office a járványintézkedések és a vírus elleni védekezés miatt, és sokunk „hivatalos” munkaruhája lett a pizsama az elmúlt hónapokban. A Best FM délutáni műsorvezetője azonban nem aprózta el a dolgot: a világnap alkalmából ledobta a textilt, és fedetlen testét csak egy gitár takarta.

Tudtátok, hogy ma van a "dolgozz meztelenül" nap? Még nem késő nekivetkőzni. A mi B. Németh Diánk is vett egy nagy levegőt és egy gitárt... A végeredményt pedig itt láthatjátok. Imádjuk, hogy minden őrültségre rá lehet venni!” – írta a rádióadó az Instagram-oldalukon közzétett képhez.

Egy követő szerint abszolút nem előnyös a kép Dundikáról, amit a minap Majka töltött fel Instagram-oldalára – a rapper válaszolt a kemény szavakra, de a többiek sem hagyták szó nélkül…

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.