Sztárok

Meryl Streep is visszatérhet a Mamma Mia! harmadik részében

A színésznő karaktere ugyan meghalt az első epizódban, ám nem biztos, hogy ez a körülmény meggátolná a visszatérését.

Visszatérés a síron túlról?

A Mamma Mia! mindkét eddigi epizódja vastagon hozott a konyhára a stúdiónak: a két produkció együttes bevétele az egymilliárd dollárt is meghaladja, így aztán senkit sem lepne meg, ha a franchise a közeljövőben trilógiává bővülne. A háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep annak ellenére is szívesen visszatérne egy esetleges harmadik részben, hogy karaktere, Donna már az első epizódban elhalálozott.

Judy Craymer producer korábban azt nyilatkozta, rengeteg támadás érte a különböző közösségi médiás felületeken azért, mert megölte Streep karakterét. A szakember azért járt el így, mert tudta, hogy a háromszoros Oscar-díjas legenda nem szeret folytatásokban szerepelni.
Kattints a további képekért!

A Halálos iramban-sorozat sztárja 2013-ban szenvedett végzetes kimenetelű autóbalesetet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...