Megvan a tettes? Újabb sokkoló részletek láttak napvilágot Diana hercegnő haláláról

Pár hete mindenki izgatottan követte a híradásokat, amikor kiderült, hogy újabb információk láttak napvilágot Diana hercegnő és Dodi Al-Fayed haláláról. Most azonban még tovább részletről szerzett tudomást az egyik brit napilap.

Mi történhetett?

Több év után, egy egykori angol katona levele okozott nagy felfordulást Diana hercegnő halála körül. A levél írója pontos információkkal szolgált azzal kapcsolatban, hogy a párizsi alagútban nem baleset történt, hanem az SAS (Special Air Service) - a brit katonaság speciális alakulata - szándékosan okozta azt az autóbalesetet, melyben végül meghalt Lady Di és Dodi Al-Fayed.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az új információk tudatában kihallgatták Károly herceget és Mohammed Al-Fayedet is. Utóbbi már régóta kitart állítása mellett, hogy megölték szeretett fiát. A nyomozók most pedig végre elérkeztek a levélíró feleségének a kikérdezéséhez. A férfi a levélben egy bizonyos „Katona N.”-t gyanúsít meg Diana meggyilkolásával. Azonban, mi történt pontosan?

A „The Sun” értesülései szerint, a katona felesége arról számolt be, hogy nem csupán az ittas Henri a felelős a történtekért, ugyanis férje információi szerint „Katona N.” egy lézerrel vagy lámpával megvakította a volán mögött ülő férfit. Ami a leghátborzongatóbb az egészben, hogy a katona még el is dicsekedett tettével a társai előtt.

A brit rendőrség hamarosan kihallgatja az állítólagos gyilkost is, így reméljük, végre kiderül, hogy miért kellett meghalnia ennyi embernek, köztük a csodás Diana hercegnőnek is.

Fotók: 4.bp.blogspot.com; zeitgeschmack.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!