Sztárok

Megszületett a gyönyörű színésznő első gyermeke – Babafotó

A 37 éves színésznő és férje egy kisfiú boldog szülei lettek.

Anya lett Freida Pinto

Freida Pinto indiai származású színésznő nevét a 2008-as Gettómilliomos című filmnek köszönhetően ismerte meg a világ. A 8 Oscar-díjas film sikere által ő is hírnévre tett szert, és a csábos színésznőre többek között Woody Allen is felfigyelt, aki szerepet ajánlott neki a Férfit látok álmaidban című, 2010-ben forgatott filmjében, ahol olyan színészekkel játszott együtt, mint Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Anupam Kher és Naomi Watts. Később olyan szuperprodukciókban is feltűnt, mint A majmok bolygója: Lázadás James Franco oldalán, az élőszereplős Maugli: A dzsungel legendája című film, vagy az Oscar-jelölt Vidéki ballada az amerikai álomról.

A 37 éves színésznő figyelme azonban az elkövetkezendő pár hónapban minden bizonnyal a családjára összpontosul majd, ugyanis megszületett az első gyermeke. A részletekért lapozd fel a galériánkat!

Freida Pinto hat évig alkotott egy párt a Gettómilliomos-beli partnerével, Dev Patellel, akivel 2014-ben ért véget a kapcsolatuk.
Kattints a további képekért!

Ilyen nagy már a legkisebb Musk! Friss felvételen X baba.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...