Így lett cuki kamaszlányból botrányhős vadóc Miley Cyrus: a popdíva átalakulása képeken

Miley Cyrus megosztó személyiségnek számít a celebvilágban, hiszen pár évvel ezelőtt még a magánéleti botrányaitól volt hangos a nemzetközi sajtó. A híresség ugyan mostanra lecsillapodott – legalábbis egykori önmagához képest –, extravagáns stílusától azonban továbbra sem vált meg.

Cuki kislányként kezdte, kőkemény vadóc lett

2006 márciusában indult útnak a Disney egyik máig kasszasikerként emlegetett szériája, amely meghozta a világhírnevet Miley Cyrusnak: a Hannah Montana című vígjátéksorozat egy 14 éves lány életét követi nyomon, aki Miley Stewartként próbál megküzdeni a kamaszkorral járó nehézségekkel, este viszont magára ölti szőke parókáját és egy híres popénekesnő bőrébe bújva koncertezik. Már a legelső évad meghozta a nemzetközi sikert a sorozatnak, kamaszlányok milliói fújták kívülről Hannah Montana slágereit, miközben a főszereplőt alakító Miley Cyrus is hatalmas népszerűségre tett szert. Az énekesnő akkoriban még szende kamaszlány volt, csak évekkel később talált rá jelenlegi stílusára: az önmegvalósításig vezető út azonban rengeteg nehézséget, botlást, szerelmi csalódást, no meg persze botrányt tartogatott a híresség számára. Mindazonáltal kivételes tehetségét sem lehet elvitatni: az évek során bezsebelt több tucat díj, a koncertturnék és a neves filmszerepek is épp ezt igazolják, ahogyan az is, hogy a több milliós rajongótábora még a legdurvább időszakokban sem pártolt el mellőle. Galériánkban megnézheted, mennyit változott a Hannah Montana egykori sztárja az elmúlt 15 év során:

Miley Cyrus családjában senkit sem ért meglepetésként, amikor a híresség mindössze 8 évesen kijelentette: színésznő akar lenni. Páratlan tehetségét szintén világhírű édesapjától, Billy Ray Cyrustól örökölte, aki a 90-es évek elején tört be a zeneiparba mint countryzenész, de film- és sorozatszerepeket is vállalt. Egy alkalommal a kislánya is csatlakozott hozzá, mikor a Doc című szériát forgatta Kanadában: Mileyt annyira lenyűgözte a forgatás hangulata és a körülötte sürgő-forgó stáb, hogy tudta, ő is ebben a világban szeretne majd helyt állni felnőttként.
Kattints a további képekért!

Az egykori tinisztár édesanyja segítségével alakította át kaliforniai házát. Ennyire pulzáló-vibráló, színes és változatos enteriőrökkel ritkán találkozni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak