Sztárok

Meglepő fordulat után váratlan döntést hozott Zac Efron! - Fotók

Akkor mégis igaz a hír?

Sármőr

Tinilányok millióiban ébredt fel a remény néhány hónapja, igenis, bárkinek megvalósulhat az álma, még akkor is, ha erre nagyon kicsi is az esély. Zac Efront a High School Musical tette világhírűvé, aminek köszönhetően sorra kapta Holywood-ban a filmszerepeket, így ma már nők generációnak a szívét rabolta el a még mindig csak 33 éves világsztár. Annak a 25 éves ausztrál lánynak a szívét is, akit alig 6 hónapja egy kávézóban látott meg. Sőt, egymásba is szerettek, a színész pedig kijelentette, nem kizárt, hogy elhagyja Hollywood-ot. Aztán egy hónapja kiderült, tovább kell utaznia, újabb forgatások várnak rá - és váratlanul ott is hagyta a gyönyörű fiatal szerelmét. Zac-ről most újabb hír érkezett - és már senki nem ért így semmit!

Lapozz a folytatáért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...