Sztárok

Ő volt Meghan Markle nagy szerelme Harry előtt: a hercegné kegyetlenül elbánt a férfival, darabokra törte a szívét – fotók

Meghan Markle és Harry herceg közös története 2017-ben kezdődött, azóta pedig elválaszthatatlanok. Az egykori színésznő azonban előtte egy másik férfit szeretett, akinek csúnyán összetörte a szívét.

Évekig együtt voltak

Meghan Markle azután került igazán reflektorfénybe, hogy 2016 nyarán kiderült: egy vakrandi után Diana hercegné kisebbik fiával, Harry herceggel egymásba szerettek, s mint ismert, 2018-ban hivatalosan is összekötötték az életüket. A pár magánélete és a királyi családdal való viszonya állandó téma a belföldi és a külföldi sajtóban egyaránt: főleg azután váltak megosztóvá, hogy kijelentették, köszönik szépen, de többet nem kérnek a királyi tevékenységekből, elhagyják a palotát és az Egyesült Államokba költöznek. Meghan már a megismerkedésük előtt sem élt teljesen átlagos életet, hiszen színésznőként kereste a kenyerét, ráadásul akkoriban még egy másik férfi felesége volt – ám a kapcsolatuk csúnya véget ért, ugyanis a majdani hercegné alaposan magára haragította egykori szerelmét. Galériánkban megmutatjuk, kinek sikerült meghódítania Meghan Markle szívét Harry herceg előtt:

Harry és Meghan a megismerkedésük óta úsznak a boldogságban, mostanra ráadásul gyönyörű családot alapítottak: első gyermekük, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án jött a világra, majd tavaly júniusban világra jött a kislányuk, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: MTI/EPA/Andy Rain

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.