Sztárok

Meghan Markle különleges ruhával tisztelgett Erzsébet előtt a királynő temetésén: ebben a darabban vett végső búcsút a hercegné

Bár hivatalosan már nem a brit királyi család tagjai, természetesen a sussexi hercegné is részt vett férjével, Harry herceggel Erzsébet királynő temetésén, az alkalomra pedig Meghan Markle egy különleges gyászruhát öltött, mely nem csupán remekül állt rajta, de mögöttes tartalommal is bír.

Utolsó útjára kísérték Erzsébet királynőt

2022. szeptember 8-án a több mint 70 éve trónon lévő 96 éves Erzsébet királynő örökre lehunyta a szemeit: az uralkodó temetésére a mai napon, szeptember 19-én került sor, a több órás búcsúztatáson pedig a családon kívül több száz vezető is tiszteletét tette a világ minden tájáról. Többek között az amerikai elnök, Joe Biden és felesége, Jill Biden is elfogadta a meghívást, valamint II. Margit dán királynő, de Emmanuel Macron, Franciaország miniszterelnöke és Justin Trudeau Kanada miniszterelnöke is az előkelő vendégek között volt a történelmi eseményen, ami helyi idő szerint délelőtt 11 órakor kezdődött. Az aprólékosan megszervezett állami temetés keretein belül a királyi haditengerészet körmenetben szállította a koporsót a Westminster Hallból a Westminster-apátságba, ahol búcsúszertartással adóztak a néhai királynő emlékének. Összesen kétezren kaptak meghívást az eseményre, a brit királyi család tagjai pedig természetesen az első sorokban foglaltak helyet a gyászszertartáson, ahol Harry herceg és Meghan Markle is jelen volt – utóbbi egy különleges ruhában jelent meg, már ami a darab mögöttes jelentését illeti, ugyanis a hercegné többféleképpen is tisztelgett megjelenésével Erzsébet királynő előtt. Galériánkban mutatjuk Meghan Markle ruháját, és azt is eláruljuk, miért is olyan kivételes a fekete darab, amit Harry felesége magára öltött!

II. Erzsébet királynő hétfői temetése előtt a Buckingham-palotában fogadást tartottak, ahová a Nemzetközösség államainak vezetőit hívták meg és látták vendégül – III. Károly király, Kamilla királyné és Vilmos herceg, valamint Katalin hercegné fogadták a vendégeket, az eseményre azonban Harry és Meghan nem voltak hivatalosak, mert a sussexiek nem minősülnek dolgozó családtagnak.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle és Harry herceg közös története 2017-ben kezdődött, azóta pedig elválaszthatatlanok. Az egykori színésznő azonban előtte egy másik férfit szeretett, akinek csúnyán összetörte a szívét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.