Meghan Markle nem véletlenül Valentin-napon jelentette be, hogy terhes

Bár kiszakadtak a királyi családból, szívfacsaró gesztust tett a hercegi pár azzal, ahogy megüzenték a világnak, hogy jön az újabb trónörökös.

Meghan és Harry újra babát vár

Tegnap mi is beszámoltunk a nagy bejelentésről, miszerint Harry herceg és felesége, Meghan Markle ismét gyermekáldás előtt állnak. A hercegi pár közlése nemcsak azért volt váratlan és megható, mert pár hete még attól zengett a sajtó, hogy Meghan tavaly elvetélt, hanem mert megható módon Diana hercegnő második terhességét - mikor éppen Harryt várta - pont ezen a napon jelentette be a palota 1984-ben. A várandós hercegné ragaszkodott hozzá, hogy anyósa előtt, akit sosem ismerhetett meg személyesen, így tisztelegjen - emlékeztet a People magazin.

Részletek a galériában!

Harry herceg már korábban is utalt arra, hogy mindenképpen szeretnének még egy gyereket, de Meghan júliusi vetélése után kevesen gondolták volna, hogy ilyen hamar érkezik az újabb baba a családba.
Kattints a további képekért!

Ennél szebb hírrel nem is zárhatnánk a hetet. Pár hete még attól zengett a sajtó, hogy Meghan Markle elvesztette babáját, most azonban csodás bejelentést tettek, és boldogabbak mint valaha.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!