Gólyahír! Meghan Markle gyermeket vár - megható fotóval jelentették be

Ennél szebb hírrel nem is zárhatnánk a hetet. Pár hete még attól zengett a sajtó, hogy Meghan Markle elvesztette babáját, most azonban csodás bejelentést tettek, és boldogabbak mint valaha.

Milliók szeme lábadt könnybe a fotó láttán

Második gyermekével várandós Meghan Markle. Harry herceggel egy meglehetősen nehéz időszakon vannak túl. Először a királyi udvarból való viharos távozás, majd egy tragikus véget érő terhesség nehezítette meg életüket. Most azonban úgy tűnik, lassan minden helyre áll, és a kettőjük közt lévő szövetség jöjjön bármi, megbonthatatlan. A kis Archie egy testvért kap, a fiatal pár pedig egy könnyfakasztó, megható bejegyzéssel tudatta a jó hírt. A fotóról árad a szabadság, a jókedv és a szerelem - úgy tűnik, jobban örülnek, hogy így oszthatják meg a jó hírt, mintha egy szigorúan beállított udvari képpel kellene.

A fotó készülte meglehetősen rendhagyó. A fotós nem volt a helyszínen, hanem távolról irányította az iPadet, amit használtak hozzá - ezzel is ügyelve arra, hogy Meghan Markle a terhesség időszakát a vírushelyzet ellenére a lehető legnagyobb biztonságban élhesse meg.

Leadfotó: ProfiMedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!