Sztárok

Könnyfakasztó sorokkal búcsúztak Vágó Istvántól a hazai hírességek: így emlékeztek meg a kvízmesterről a sztárok

A televíziós műsorvezető, szerkesztő és politikus 74 éves volt, halála váratlanul ért mindenkit.

Gyászol az egész ország

Mint ahogyan arról a minap a Femcafe.hu is beszámolt, váratlanul elhunyt Vágó István – közölte a Demokratikus Koalíció (DK) szombaton az MTI-vel. „Váratlanul elhunyt Vágó István barátunk és társunk. A sikeres televíziós, az ország egykori legnépszerűbb vetélkedőjének vezetője, a Szkeptikus Társaság alapítója, a Demokratikus Koalíció elnökségében sok-sok éven át dolgozó társunk örökre itt hagyott minket. A tényekért, a tudományért, a rációért és a szabad, európai Magyarországért folytatott küzdelmét mostantól nélküle kell folytatnunk. A Demokratikus Koalíció Vágó Istvánt saját halottjaként tekinti, a párt közössége, politikusa, kollégái, támogatói osztoznak a család gyászában. István, nyugodj békében” – búcsúzott a párt a nagyszerű, ikonikus kvízmestertől Facebook oldalukon. Nem ők voltak azonban az egyetlenek, akik szívszorító szavakkal emlékeztek meg Vágóról: a hazai hírességek is egy emberként gyászolják a műsorvezetőt. Galériánkban összeszedtük, hogyan búcsúztak a sztárok Vágó Istvántól!

Gundel Takács Gábor: „Február közepén még beszélgettünk, vitáztunk a televíziózásról. Nagyon mások voltunk, de izgalmas volt. Aztán hazavittem, kiszállt és elment. Isten veled Pista, még ha szkeptikus voltál is”.
Kattints a további képekért!

Váratlanul elhunyt Vágó István - közölte a Demokratikus Koalíció (DK) szombaton az MTI-vel.

Leadfotó: Facebook/retrokifozde2018

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Vészesen közeleg a határidő: ma, azaz május 21-e éjfélig tudod kiegészíteni, valamint elfogadni a NAV által elkészített szja-bevallási tervezetet. Ha mindezt mégis elmulasztanád, komoly...