Tragédia rázta meg a zenészvilágot: váratlanul elhunyt a népszerű zenekar énekese

Gyászolnak a rajongók: 65 éves korában elhunyt Maxi Jazz, a Faithless énekese.

„Szeretetre méltó ember volt”

Szörnyű hír rázta meg szenteste a világot: meghalt Maxi Jazz, a Faithless énekese. A tragédiáról a brit dancecsapat számolt be a Twitteren, illetve volt zenésztársa, Sister Bliss, aki elmondta: a 65 éves énekes békésen, álmában hunyt el péntek éjjel. "Olyan ember volt, aki számos módon megváltoztatta életünket. Üzenetet és értelmet csempészett zenénkbe. Szeretetre méltó ember volt, akinek mindenkire volt ideje, és bölcsessége, ami egyszerre volt közérthető és mély" – idézte a zenekar szavait a hvg.hu.

Maxi Jazz, eredeti nevén Maxwell Fraser 1957-ben látta meg a napvilágot Londonban. Nagyon hamar kiderült, hogy muzikális beállítottságú, a húszas éveiben pedig elkezdett DJ-ként zenélni a hip-hop hatására.
Kattints a további képekért!

A hollywoodi színésznőt 71 éves korában érte a halál. Travolta a Nicsak, ki beszél! című komédia mindhárom epizódjában együtt játszott Alley-vel.

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.