Blake Lively gyászol: elvesztette szintén színész édesapját

Szörnyű tragédia érte a hollywoodi filmsztárt, 74 éves korában elhunyt édesapja, a színész Ernie Lively.

Meghalt Ernie Lively

74 évesen, hosszú betegeskedés után szívelégtelenségben hunyt el Blake Lively édesapja. Ernie Lively lányához hasonlóan megjárta Hollywoodot, főleg mellékszerepeket kapott, egyszer még a lánya vászonbeli édesapjaként is feltűnt a Négyen egy gatyában című filmben. A veterán színész a hetvenes években kezdte a pályafutását a tévében, és a következő évtizedekben rengeteg sorozatban játszott. Visszatérő szereplő volt a Hazárd megye lordjaiban, de feltűnt a Falcon Crestben, az X-Aktákban, a Baywatchban és Az elnök embereiben is.

Lively közel öt évtizednyi színészkedés és színészoktatás után egészségügyi problémái miatt vonult vissza feleségével Utahba, ám 2003-ban szívrohama volt, így nem tudták maradéktalanul élvezni a nyugdíjas éveket.

Az USA Today információi szerint Ernie Lively a színészkedés előtt angoltanárként dolgozott, majd hadnagyként szolgált Vietnámban, visszatértekor pedig kapitányként az Egyesült Államok Tengerészgyalogságán. Feleségével, Elaine-el öt gyermekük született, köztük a világhírű színésznő, Blake Lively is.

A háromgyerekes sztáranyukát a minap két nagyobbik lányával kapták lencsevégre. James és Inez szüleik legjobb génjeit örökölték, főként gyönyörű édesanyjukra, Blake Lively-ra hasonlítanak szőke göndör fürtjeikkel.

Leaadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak