Megnyerte a genetikai lottót: Shakira ritkán látott kisfia elképesztően helyes kissrác

A kortalan kolumbiai énekesnő két kisfiú boldog anyukája. Nem gyakran mutogatja a gyerekeit, de most kivételt tett, és megmutatta kisebbik fiát, a hatéves Sashát. Imádni való a kissrác.

Ritkán mutatja meg a családját Shakira

Van néhány előadó, akinek elég a keresztnevét kimondani, és máris mindenki mindenhol tudja, hogy kiről van szó. Shakira is ezen világsztárok sorát erősíti. A világ egyik leghíresebb kolumbiai énekes-dalszerzője ikonikus hangjával és csípőmozgásával a kétezres évek egyik meghatározó popzenei arca lett. Ma már nemcsak előadóként sikeres, zenészként és producerként is jelentősek munkái, a mai napig táncol és koreografál, valamint lelkes filantróp, aki időről időre nagyvonalúan adakozik és kampányol Latin-Amerika megsegítése érdekében.

A pop-rock-latin zene örökifjú hercegnője 2011 óta a négyszeres BL-győztes spanyol labdarúgó, Gerard Piqué élettársa. A focista pontosan tíz évvel fiatalabb a popkirálynőnél, akivel először Shakira Waka Waka című videoklipjének forgatásán találkoztak. Két közös kisfiukat Milan és Sasha Piqué Mebarakot nevelik együtt. A nyolc- és hatéves srácok valódi mázlisták ilyen genetikai állománnyal, hiszen anyjuk és apjuk is igazán vonzónak számítanak. A pár csak nagyon ritkán mutatja meg őket a nyilvánosság előtt, de az énekesnő a minap egy friss képet mutatott ifjabb csemetéjéről, aki valósággal megnyerte a génlottót, ráadásul nagyon hasonlít világszép édesanyjára.

Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2