Sztárok

A fél világ csúfot űzött Meg Ryan külsejéből - A színésznő keményen visszavágott

Az elmúlt időszakban Meg Ryan, amerikai színésznő rengeteg kritikát kapott, a rajongók ugyanis úgy vélik, a plasztikai beavatkozások következtében a világsztár arca mára már felismerhetetlenre torzult.

Nem rejtette véka alá véleményét

Egy nemrégiben készült interjú során a színésznő reagált az őt, pontosabban az arcát ért támadásokra. Őszintén kifejtette véleményét a plasztikáit illető spekulációkkal kapcsolatban. Bár nem tagadta, nem is erősítette meg egyértelműen, hogy bármilyen szépészeti beavatkozáson esett át, bőven akadtak viszont kimondásra váró gondolatai a témát illetően. Ha kíváncsi vagy, mit üzent Meg Ryan az arcát „felismerhetetlenségig torzult” jelzővel illető rajongóknak, akkor olvass tovább!

„Nem tudok és nem is akarok odafigyelni ezekere a dolgokra” – mondta a 62 éves színésznő. – „Természetes, hogy az ember megbántódik, de felesleges és ostobaság bármennyi energiát is pazarolni a gyűlölködőkre.”
Kattints a további képekért!

Venczel Verát a sors is színésznőnek szánta, ő pedig egész életében remekül helyt állt választott hivatásában, ami egyben a szenvedélye is volt.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...