Ilyen bájos volt a fiatal Mary Zsuzsi – Az énekesnő ma lenne 73 éves

Már majdnem 9 éve nincs közöttünk a Táncdalfesztivál egykori nyertese.

Imádta a közönség

Mary Zsuzsi 1947. október 13-án született Szegeden. Miután leérettségizett, rögtön a fővárosba költözött, hogy valóra váltsa az álmát és énekesnő legyen. A törékeny, ragyogó szemű és csodálatos hangú lányra először 1965-ben figyelt fel az ország, amikor elénekelte Bacsó Péter Szerelmes biciklisták című filmjének betétdalát, a Te szeress legalább című dalt. Átütő sikert három évvel később, 1968-ban ért el, amikor a Táncdalfesztiválon megosztott első díjat kapott, illetve elnyerte a közönség fődíját is a Mama című slágerrel. A dalt későbbi férje, Dobos Attila szerezte. Az énekesnő már közös gyermeküket hordta a szíve alatt, amikor külföldre szöktek, így Angéla már Németországban született meg. Boldogságuk nem tartott sokáig, Zsuzsi 5 év házasság után hagyta el a férjét és kisbabáját. Ekkor ismerkedett meg második férjével, Klapka Györggyel, akitől öt gyermeke született, ám egyiküket sajnos elveszítették a világrajötte után. Házasságuk 1989-as válásukig hullámzó volt, csak ritkán fordult elő, hogy valamelyiküknek ne lett volna éppen szeretője. Mary Zsuzsi 1999-ben hazatért Magyarországra, ahol ismét fényes karriert futott be énekesnőként, a magánéletében azonban nem volt ilyen szerencsés.

Mary Zsuzsi szerelmi élete sohasem volt egyszerű, pályája során többször okozott botrányt választásaival, főleg idősebb korában. 2008-ban összejött egy nála 43 évvel fiatalabb férfival, az akkor 20 éves Tamással. Közel két évig alkottak egy párt, a szerelem azonban elmúlt, de a jó viszony megmaradt köztük.
Kattints a további képekért!

Már az unoka neme is kiderült!

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak