Sztárok

Pikáns hálószobatitkok: több ismert férfiszínészt is az ágyába csábított Marlon Brando, ők voltak a filmsztár szeretői

Marlon Brando meglehetősen szabados szexuális életet élt: nemcsak nőket, hanem férfiakat is az ágyába csábított, akik közül sokan pont olyan ismertek voltak, mint ő.

Csillapíthatatlan szexuális étvágy

Marlon Brando még életében mítosszá vált, s napjainkban, tizennyolc évvel a halála után is a legnagyobbak egyikének számít. A kétszeres Oscar-díjas olasz származású színész a 20. század egyik legnagyobb hatású alakjaként vonult be a történelembe: olyan világhírű filmekben vállalt főszerepet, mint A vágy villamosa, a Rakparton és A keresztapa. Noha tehetsége vitathatatlan, problémás viselkedése többször szított botrányt a múlt század Hollywoodjában: veszekedett a szereplőtársaival, a stáb tagjaival, sőt a Félszemű Jack készítésekor két olyan rendező hagyta ott miatta a filmet, mint Stanley Kubrick és Sam Peckinpah. A film fővárosába 1949-ben érkezett, és rögtön botrányt keltett, mert életformáján nem volt hajlandó változtatni – farmerben és trikóban járkált, kocsmákban egyedül étkezett, partikon nem vett részt. Ki nem állhatta az újságírókat, gyakran és élvezettel provokálta őket, magánéleti botrányaitól pedig folyamatosan hangos volt a sajtó, három házassága is válással végződött. Mindemellett azt sem rejtette véka alá, hogy rengeteg szerelmi kalandba bonyolódott, ráadásul köztudott volt, hogy ismert férfiszínészek is megfordultak az ágyában – hálószobatitkai, valamint az, hogy nyíltan vállalta a biszexualitását, meglehetősen nagy port kavartak Hollywoodban. Galériánkban megmutatjuk, kikkel folytatott viszonyt a szexuális szabadosságát büszkén vállaló világsztár:

James Dean egyenesen bálványozta a nála jó pár évvel idősebb és sikeresebb színészt: rendszeresen hívogatta akár esténként is telefonon, leveleket hagyott neki, és volt, hogy egy partin olyan ruhában jelent meg, mint ő. Pletykák szerint előfordult, hogy éjjel a hidegben várakozott a filmsztár lakása előtt, aki meglehetősen durván bánt vele: úgy hírlett, a két színész szadomazo szexkapcsolatba bonyolódott, Brando pedig sokszor a cigarettáját is Dean kezén nyomta el.
Kattints a további képekért!

A Jászai Mari-díjas színész egy tévéműsorban arról is vallott, hogy tizenévesen melegnek hitte magát, és mindezt szüleivel is tudatta.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.