Sztárok

Mindenkit sokkolt az új külsejével Katy Perry: az énekesnő elképesztő átalakulásától alig térnek magukhoz a rajongók

Katy Perry hihetetlenül gyorsan fogyott le a szülés után.

Keményen megdolgozott minden leadott kilóért

Katy Perry sajátos módon tudatta a világgal, hogy várandós: egyik videóklipjéből derült ki, hogy gyermeket vár, majd egy újabb videóklipben mutatta meg magát kismamaként meztelenül is. A világsztárról a terhessége alatt számos kismamafotó készült, majd tavaly augusztus végén jött az örömhír és az első kép: Orlando Bloom színésztől megszületett a kislánya, aki a Daisy Dove Bloom nevet kapta. Az újdonsült anyuka a baba érkezése után sem állt le, újabb dalokkal és videoklipekkel rukkolt elő, s bár eleinte nem akart megszállottan megszabadulni a terhessége alatt felszaladt pluszkilóktól, mostanra elképesztő átalakuláson ment át: egy évvel a szülés utáni alakjához képest kilókkal könnyebben jelent meg nemrég egy rendezvényen, a rajongói pedig azóta sem tértek magukhoz. Mutatjuk:

Katy Perry az idei MET gálán még tíz kilóval nehezebben jelent meg, azóta azonban látványos változáson ment keresztül – a New York-i dr. Fred Pescatore segítségével sikeresen megszabadult a maradék túlsúlyától is.
Kattints a további képekért!

Alig több, mint másfél éve született meg Katy Perry első gyermeke, most váratlanul milliárdokért adná el a Beverly Hills-i luxusvillájukat.

Leadfotó: Theo Wargo/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!