Távozik mindenki kedvence: 19 évad után hagyja ott a népszerű sorozatot a főszereplő

Mark Harmon nem alakítja tovább Leroy Jethro Gibbs karakterét az NCIS című sorozatban.

Otthagyja az NCIS-t Mark Harmon

2003 óta van képernyőn a sorozat, az NCIS főszereplője Gibbs különleges ügynök, akit a 70 éves Mark Harmon alakít. kiszáll a forgatásokból. Már korábban felröppentek a pletykák, miszerint a színész kész otthagyni a sorozatot, de most már biztosak a hírek: Harmon elbúcsúzott az NCIS-től – írja a hirado.hu.

A távozásra a CBS-en futó széria legutóbbi epizódjában derült fény, miután karaktere, Leroy Jethro Gibbs úgy döntött, hogy elhagyja az ügynökséget. A megható rész végén a Harmon által alakított ügynök megköszönte a sokéves közös munkát és elbúcsúzott színésztársaitól.

Mint executive producer és barát, Mark továbbra is szerves része marad a sorozatnak. Mindig is fontos volt nekünk, hogy hűek maradjunk a karaktereinkhez, Gibbs pedig már megérdemli a pihenést” – idézi a portál Steven Binder, az NCIS egyik forgatókönyvírójának nyilatkozatát.

2018-ban hagyta ott a sorozatot a nézők egyik kedvenc karaktere. Az Abby Sciutót alakító Pauley Perrette homályos tartalmú Twitter-bejegyzéseiben azt sugallta, hogy távozása oka az volt, hogy az NCIS forgatásán zaklatás áldozata lett. A színésznő kifejezetten rossz viszonyt ápolt Mark Harmonnal, egyszer azt mondta, a színész a rémálmaiban szerepel.

A hollywoodi színésznőt a 2021-es Gyilkos Halloween című film premierjén kapták lencsevégre Los Angelesben.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak