Sztárok

Marilyn Monroe-nak üzent a túlvilágra napjaink egyik legnépszerűbb színésznője - ezt kérdezte a néhai filmcsillagtól

Ana de Armas, a Tőrbe ejtve és a James Bond: Nincs idő meghalni fiatal sztárja nemrég nagy fába vágta a fejszéjét: a Blonde című életrajzi produkcióban a huszadik század egyik legnagyobb bálványát, a néhai filmcsillagot, Marilyn Monroe-t formálta meg. A 34 éves színésznő még Monroe sírjához is ellátogatott, ahol üzenetet hagyott a tragikusan fiatalon elhunyt hírességnek.

"Valamilyen módon engedélyt kértünk"

Nem Ana de Armas színésznő (a nagysikerű krimi, a Tőrbe ejtve, továbbá a legutóbbi James Bond-mozi, a Nincs idő meghalni üdvöskéje) az első, aki eljátssza a 20. század talán legnagyobb celebritását, a néhai szexszimbólum Marilyn Monroe-t, de kétségtelen, hogy a Blonde című életrajzi produkció nem mindennapi vállalkozás. A Velencei Filmfesztiválon például kirobbanó siker fogadta a mozit, de tudni lehet azt is, hogy a stábtagok semmit sem bíztak a véletlenre, mielőtt a kamerák forogni kezdtek volna.

Ana de Armas a minap az AnOthernek adott egy interjút, melyben elmesélte, hogy a teljes stábbal együtt ellátogatott Marilyn Monroe nyughelyéhez, mely a Westwood Village Memorial Parkban található. Nemcsak ő, hanem gyakorlatilag a produkció minden résztvevője üzent az 1962-ben elhunyt színésznőnek.

"Kaptunk egy nagy kártyát, aztán minden stábtag üzenetet írt neki. Ezután elmentünk a temetőbe, hogy rátegyük a sírjára. Valamilyen módon engedélyt kértünk" - emlékezett Ana de Armas.

Lapozz, a cikk még nem ért véget!

Oldalak

Sztárok