Sztárok

Ambrus Attila: Jó barátságban vagyok még a piával, az alkotói válságban néha iszom

Az egykori Viszkis 2012-ben szabadult a börtönből, azóta visszailleszkedett már a társadalomba, de az RTL Klub Reggeli című műsorában bevallotta: alkohol iránti szenvedélyét még mindig nem sikerült teljesen legyűrnie.

"Ültem már eleget!"

„Nem lehetne állva? Ültem már eleget!” - kezdte viccelődve a beszélgetést az RTL Klub Reggeli című műsorában Ambrus Attila, az egykori Viszkis, aki a kilencvenes években 30 bankot, postát és utazási irodát rabolt ki. Akcióit jellemzően azt követően hajtotta végre, hogy egy közeli kocsmában legurított néhány pohár whiskey-t - "beceneve" is innen származik. Ambrus Attilát - akit hajdanán "a magyar Robin Hoodként" is emlegettek - végül elfogták és hosszú börtönévek vártak rá, 2012-ben szabadult, azóta tökéletesen visszailleszkedett a társadalomba, azonban nem rejti véka alá, olykor-olykor még ma is meggyűlik a baja az alkohollal.

"Sajnos jó barátságban vagyok még a piával, az alkotói válságban néha megiszom" - árulta el Ambrus Attila az RTL Klub Reggelijében. Hozzátette: a koronavírus-járvány alatt a kelleténél többször emelgette a poharat, de felesége, Réka szerencsére mindig tudtára adja, ha elveti a sulykot az alkoholfogyasztás terén. Az egykori Viszkis mára komoly családapa lett: Rékával együtt - akit egyébként szintén Ambrus néven anyakönyveztek - két gyermeket nevelnek: a 3 és fél éves Anna, valamint a 10 hónapos Magor egyaránt a szemük fénye.

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok