Sztárok

Ők voltak a Marie Claire Fashion Days legdögösebb sztárjai - Galéria

A kifutótól a vörös szőnyegig mutatjuk az idei év legjobban öltözött hírességeit.

Marie Claire Fashion Days 2019

A természetesség iránti vágy és a fenntarthatóság a jeligéje az idei Marie Claire Fashion Days-nek, amelyet 2019. november 22–24. között a Millenáris Park B épületében rendeznek meg. Három nap alatt összesen harminc magyar tervező mutatja be 2020-as tavaszi–nyári kollekcióját az újrahasznosítás jegyében, számos kísérőprogrammal és sztárparádéval egybekötve. A hírességek ugyanis idén sem feledkeztek meg a divateseményről, szebbnél szebb kreációkban érkeztek a vörös szőnyegre. Most megmutatjuk, szerintünk kik voltak a legjobban öltözött sztárvendégek.

Egyik nagy kedvencünk a mindig gyönyörű Weisz Fanni volt

Lapozz a fotókért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.