Sztárok

Jennifer Lopez volt férje fülig szerelmes 31 évvel fiatalabb feleségébe: Marc Anthony és a meseszép Nadia között izzik a levegő

Marc Anthony és Nadia Ferreira lubickolnak a boldogságban, ugyanis néhány nappal ezelőtt kimondták egymásnak a boldogító igent.

A negyedik lesz az igazi?

Jennifer Lopez és Marc Anthony igazi hollywoodi álompárnak számítottak: 2004-ben álltak oltár elé, hamarosan pedig saját családot alapítottak – ikreik, Max és Emme négy évvel az esküvő után jöttek világra. A házasság tíz év után zátonyra futott, a szülők pedig úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább, de a szakítás ellenére is jó viszonyban maradtak, és a mai napig problémamentesen, együttműködve nevelik a gyermekeiket. A Puerto Ricó-i énekes és dalszerző akkor már pontosan tudta, hogyan zajlik egy válás menete, JLo előtt ugyanis 2000 és 2004 között Dayanara Torres férje volt. Ezt követően harmadik házassága sem alakult szerencsésen: röviddel azután, hogy a popdívával szétmentek, Anthony feleségül vette Shannon De Lima modellt, ám csak három évet töltöttek együtt. A híresség azonban nem mondott le a szerelemről, nyitott volt a párkeresésben, tavaly pedig megismerte Nadia Ferreira egykori szépségkirálynőt, aki azonnal elcsavarta a fejét – olyannyira, hogy néhány hónap után megkérte a kezét, a napokban pedig hivatalosan is összekötötte vele az életét. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű Marc Anthony negyedik felesége:

Nadia Tamara Ferreira 1999. május 10-én látta meg a napvilágot Paraguay-ban, s mindössze 16 éves volt, amikor megnyerte a Miss Teen Paraguay-t, majd a Miss Teen Universe versenyen harmadik helyezett lett, 2021-ben pedig ő képviselte a hazáját a Miss Universe versenyen Izraelben.
Kattints a további képekért!

A 76 éves Cher néhány hónapja ismerte meg egy divatbemutatón fiatal szerelmét, akitől azóta sem tud elszakadni. Noha a különös páros tudja, hogy románcuk elsőre furcsának tűnhet, azt állítják, tökéletesen működik köztük a kémia.

Leadfotó: Omar Vega/FilmMagic/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...