Sztárok

A fekete démon, aki elrabolta Jockey Ewing szívét: így néz ki ma Mandy Winger a Dallasból - Fotók

A felejthetetlen amerikai tévésorozatban, a Dallasban rendre a kor legszebb női bukkantak fel - és az esetek többségében Jockey Ewing (Larry Hagman) ágyában kötöttek ki. A cinikus mosolyú és gátlástalan olajmágnás szívét azonban csupán egyetlen szeretőjének sikerült elrabolnia: Mandy Wingernek (Deborah Shelton).

A nő, aki az ujjai köré csavarta Jockey Ewingot

A kultikus amerikai tévésorozatot, a Dallast a fordulatos cselekmény és a nagyszerű korrajz mellett azért is imádták a (férfi)nézők, mert rendre olyan női szereplők bukkantak fel benne, akik tökéletesen megtestesítették a nyolcvanas évek szépségideálját (de mai szemmel is felettébb attraktívnak mondhatók). Ugyanakkor az is igaz, hogy a többségük végül - vagy így, vagy úgy, de - megfordult a főszereplő, a minden hájjal megkent, ügyeskedő, de ördögi gonoszságában is szimpatikus Jockey Ewing (Larry Hagman) ágyában. Érdekesség, hogy Jockey-t mindössze egyetlen szeretőjéhez fűzték szorosabb szálak: ő volt Mandy Winger (Deborah Shelton), az olajmágnás szívét elrabló fekete démon, aki először a meglehetősen mozgalmas nyolcadik évadban jelent meg. Kezdetben egyébként nem is Jockey, hanem hősünk ősellensége, Cliff Barnes (Ken Kercheval) körül legyeskedett, azonban a legidősebb Ewing-fivér hamar akcióba lendült, és fondorlataival véget vetett a románcnak, majd elszerette Clifttől Mandy-t. A karaktertől végül a tizedik évadban búcsúzhattak a televíziónézők, de mi történt azóta Deborah Sheltonnal, a máig közönségkedvenc karaktert életre keltő színésznővel?

Galériánk erre a kérdésre is választ ad, lapozd hát fel!

Mielőtt a színészet felé fordult volna, Shelton szépségkirálynőként robbant be a köztudatba: 22 éves korában Miss Virginiának, majd később Miss USA-nak választották, sőt 1974-ben a Playboy magazin címlaplánya is volt.
Kattints a további képekért!

Jacob Hurley Bongiovi nevét nem csupán azért ismerte meg a világ, mert a népszerű zenész talán legszexibb fiáról van szó, hanem mert az ifjú színészpalánta egy Hollywoodban igen nagynevű szépséggel szűrte össze a levet.

Leadfotó: Facebook/lorisingerfans

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!