Sztárok

Makány Márta feljelentést tett, visszaéltek a nevével és átalakulásával

Több mint 50 kilótól szabadult meg a divattervező, ezt a tényt pedig csalók használják fel.

Fogyásával akarnak pénzt kicsalni az emberektől

Makány Márta csodás átalakulásán az egész ország elámult, azonban Márta öröme az utóbbi időben nem felhőtlen, hiszen csalók áldozatává vált, akik hatalmas teljesítményét kihasználva vernek át másokat. Hamis nyilatkozatokban állítják: a divattervező korábban túlsúlya miatt még az öngyilkosságra is gondolt.

„Időről időre az ismerőseim küldik nekem ezeket a kamu oldalakat, amelyek azt állítják, hogy az ő módszerükkel fogytam le. Aztán az oldal szépen eltűnik, és lesz helyette másik. Sőt, kamu profilokkal még kommentelgetnek is a nevemben, és hazug nyilatkozatokat tesznek! Bosszantó, hogy ezek a csalók azt hirdetik, hogy nagyon rövid idő alatt fogytam, ami nem igaz. Senki nem tud egy hét alatt 10 kilót fogyni, ez hosszabb munka eredménye. Ezért sokan azt hiszik, hogy hazudok, biztosan gyomorgyűrűm van, ami szintén nem igaz. Hosszú hónapok munkája, hogy lefogytam, amelyben egy gyógynövény receptúra segített, de sosem ittam ismeretlen eredetű kakaós löttyöket és a ketogén módszerhez sincs közöm! Én egy gyógynövány receptúrához adtam az arcom, amivel Gönczi Gábor is fogyott" - nyilatkozta a divattervező.

Fotókon az átalakulás - Ilyen volt és ilyen lett Makány Márta!

A fogyása előtt így nézett ki a híres tervező.
Kattints a további képekért!

Egyre több a gyertya a szülinapi tortán, az énekesnő mégsem foglalkozik az öregedéssel.

Leadfotó: Makány Márta

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...