Sztárok

Wolf Kati elárulta, melyik volt a legjobb születésnapi ajándék, amit valaha kapott

Egyre több a gyertya a szülinapi tortán, az énekesnő mégsem foglalkozik az öregedéssel.

Édesanyja a példa előtte

A nők általában az évek előrehaladtával egyre kevésbé szeretik hangsúlyozni a korukat, ám Wolf Kati másképp vélekedik. Az énekesnő 46. születésnapja alkalmából őszintén mesélt a HOT! magazinnak az idő múlásához fűződő viszonyáról. „Soha nem volt porondon a családunkban, hogy az öregedéssel foglalkozzunk. Anyu természetes szépség, aki anyaként és feleségként is teljes életet él. Az ő példáját követem, és a lányaim is ezt látják” – árulta el az énekesnő, aki szerint napjainkban nem az öregedés az egyetlen dolog, ami aggodalomra adhat okot. „Ebben a „filteres” világban egyre fontosabb hangsúlyozni az egészséges önértékelést. Ezt szeretném a lányaimban is megerősíteni. Negyven fölött már látom magamon az idő múlását, de nem akarok harcolni a szarkalábakkal” – mondta el az énekesnő.

Azt, hogy Kati nem foglalkozik a korával, bizonyítja a tény, hogy karrierje 37 éves korában indult be igazán, amikor feltűnt az X-Faktor című tehetségkutatóműsorban.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető családjának életében hamarosan véget ér egy korszak.

Leadfotó: instagram.com/wolfkatiofficial

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...