Sztárok

Ő a legszebb magyar nő 2023-ban: Megvan, ki nyerte a Magyarország Szépe versenyt

Megvan, ki képviseli majd Magyarországot az idei Miss World világversenyen.

A világ legrangosabb szépségversenye

Június 11-én este a Dunán közvetítették a világ legrangosabb szépségversenyének nemzeti döntőjét, a Miss World Hungary-t. A nagyszabású élő showműsorban 16 versenyző közül a zsűri döntötte el, hogy ki lesz Magyarország szépségkirálynője, ki nyeri el a Miss World Hungary címet és ezzel együtt a jogot, hogy hazánkat képviselje a világversenyen, és idén először jószolgálati munkája kiemelt feladataként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca is lesz.

A zsűri szavazatai alapján Hacsi Boglárka lett Magyarország szépe 2023-ban. Ugyan nem volt könnyű dolga, ugyanis gyönyörű magyar lányokkal kellett megküzdenie az első helyért, végül azonban ő viheti haza a koronát.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...