Most akkor ki kicsoda? - Ezeknek a magyar sztároknak van külföldi hasonmásuk

Állítólag mindenkinek van a világban egy hasonmása, de ezek a sztárok annyira hasonlítanak egymásra, mintha csak ikrek lennének! Magyar sztárok külföldi klónjait gyűjtöttük össze.

Zimány Linda - Britney Spears

Az egykori glammodell, mostanra ügyvédjelölt Zimány Linda karrierjét azzal indította, hogy ő a magyar Britney Spears. A hasonlóság akkor is szembeötlő volt, majd később a szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően inkább Jessica Simpson vált belőle. Most azonban, Britney-ről ismét olyan fotók jelentek meg, amin akár össze is lehetne keverni Zimánnyal, bár ez inkább Brit fogyásának köszönhető.

Zséda - Sophie Ellis-Bextor

A két aranytorkú énekesnő nem csak munkájukban, hanem arcukban is hasonlítanak. Sophie Ellis-Bextornak köszönhetjük a Murder on the Dancefloor című hatalmas buliszámot, míg Zséda inkább a szívek elrablására használja hangját. Mindketten édesanyák, míg Sophie három gyermeket nevel, Zsédának egy Nimród nevű csemetéje van.

Wolf Kati - Celine Dion

A Kis Vuk emblematikus dalát éneklő Wolf Kati nem csak szépségében, hanem hangterjedelmében is nagyon hasonlít Celine Dionra. Mindketten csodaszép orgánummal rendelkeznek, mesés az alakjuk és elfelejtettek öregedni. Mi ez, ha nem a bizonyíték, hogy egymás ikertestvérei? A közöttük lévő 6 év korkülönbséget pedig Celine bátran letagadhatja!

További hasonmásokért kattints a második oldalra!

Fotó: instagram.com, popsugar.com, zseda.com, vk.com, MTVA, hufftingtonpost.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!