Magyar lemezlovasokat ütöttek lovaggá - ők voltak a szerencsések

Második alkalommal adták át a The Day of the Legends díjakat, amiket azok kapnak, akik meghatározták az elmúlt években, évtizedekben a hazai szórakoztatóipart.

Lovaggá ütés járt nagyszabású díjátadón

Egy tetőteraszos medencés bulin került megrendezésre második alkalommal a The Day of the Legends díjátadó, amin azok a hazai lemezlovasok, producerek és a magyar zenei életben tevékenykedők kapnak elismerést, akik jelentős mértékben formálták és meghatározták az elmúlt években a szórakoztatóipart.

A díjazottak többek között okleveleket kapnak, amin a hazai legnagyobb lemezkiadók, a legismertebb klubok tulajdonosai, promoterek, és a dj szövetség aláírásai szerepelnek.

A ceremónia pedig igencsak látványos. A forgatókönyv a következő volt: a jelöltek egy piros szőnyegen sétáltak egy pulpitus elé, ahol királyi ruhában, koronával a fején várta az idei év díjazottját az előző évben kitüntetett híresség. A díjazott letérdel, majd a “király” egy gigantikus karddal, - ami nem mellesleg a Gyűrűk Urából ismert híres kard másolata - lovaggá ütötte a jelöltet, majd átadta neki a serleget, és az oklevelet.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak