Íme a pillanat, amikor Madonnát felpofozták - Ehhez kellett bátorság

Kemény balhé lehetett!

Cicaharc

Az afférra egy New York-i, belvárosi klubban került sor még 1987-ben. A dán színésznő, egy talkshowban beszélt az esetről és olyan részletek árult el, amik mindenkit megdöbbentettek. Madonna - Nielsen állítása szerint - roppant kellemetlenül viselkedett és többször rálépett a színésznő lábára. Brigitte úgy fogalmazott, hogy az énekesnő nagyon bunkó volt, így kénytelen volt őt felpofozni.

Édes a bosszú

A popdíva elég erős ütést kaphatott, állítólag össze is esett. A közelharcot követően Nielsen-t a biztonságiak karon ragadták és kitették a szórakozóhelyről. A színésznő azonban bosszút forralt, ami sikerült is neki. Nielsen mindenképp vissza akart vágni Madonnának, így elcsábította az énekesnő akkori férjét, Sean Penn-t. Az egyéjszakás kalandra Dél-Franciaországban került sor.

Elásták a csatabárdot?

Nielsen és Sean Penn kalandja után Madonna még egy darabig férjével maradt, azonban két évre rá végül elváltak. A dán színésznő akkor még valójában Sylvester Stallone-val alkotott egy párt, de az affér idején állítólag már válófélben voltak. Brigitte hivatalosan ötször volt házas, most pedig úgy tűnik, hogy végre révbe ért, hiszen jelenlegi élettársától, Mattia Dessi-től tavaly előtt megszületett első közös gyermekük, akit a színésznő 54 évesen hozott világra.

A nagypapakorú világsztár a mai napig csúcsformában van.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak