Sztárok

Nem titok többé, miért ért véget Madonna és Prince kapcsolata: az énekesnő csúnyán megsértette a néhai legendát

Madonna és Prince valaha egy párt alkottak, kapcsolatuk azonban idejekorán véget ért – egy régi barátjuk elmondása szerint nem is akármiért.

Nem tartott sokáig

Amennyiben rajongsz Madonna vagy Prince dalaiért – esetleg mindkét előadó a kedvenceid közé tartozik –, minden bizonnyal hallottál már arról, hogy a két szupersztár a 80-as években odáig volt egymásért, rövid ideig tartó kapcsolatuk azonban csúnya véget ért, és ma már sokkal inkább a Love Song című közös slágerükre, mint a románcukra emlékszünk vissza. Sokan talán nem is tudják, miért futott zátonyra a szerelmük, néhány barát által napvilágot látott sztori azonban arról árulkodik, hogy a két énekes között történt valami, ami később ellenségeskedésbe torkollott. Vajon miért alakult így a kapcsolatuk? Részletek a galériában!

Madonna és Prince a nyolcvanas évek legnagyobb hatású sztárjainak táborát erősítették, világszerte milliók hallgatták a dalaikat, éppen ezért amikor kiderült, hogy egymásba szerettek, a rajongók úgy érezték, mindez túl szép, hogy igaz legyen. És nem is álltak messze a valóságtól. Mint azt a Grunge is írja, Cat Glover, a "Purple Rain" énekesének egyik közeli barátja és régi táncosa végig asszisztálta a két előadó viharos kapcsolatát, és jól emlékszik arra, hogy a viták nagy részét Madonna nehéz természete okozta.
Kattints a további képekért!

A zenei világ megkerülhetetlen alakja volt Prince, aki ikonikus dalokat és hatalmas űrt hagyott maga után.

Leadfotó: Kevin Winter/Getty Images/Vinnie Zuffante/Michael Ochs Archives/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.