Sztárok

Károly és Vilmos herceg kezükbe vették az irányítást: komoly döntést hozott II. Erzsébet, miután beszélt a fiával és az unokájával

Vilmos herceg és édesapja, Károly nagy szerepet játszottak II. Erzsébet királynő döntésében.

Peren kívül megegyezett

András herceg szexbotránya letörölhetetlennek tűnő szégyenfoltot ejtett a brit királyi család becsületén. Erzsébet királynő 62 éves fia azután került a figyelem középpontjába, hogy a Jeffrey Epsteint feljelentő nők egyike, Virginia Giuffre szexuális visszaélés miatt pert indított a yorki herceg ellen. A nő azzal vádolta a herceget, hogy 17 éves korában megerőszakolta őt Epstein és Ghislaine Maxwel közbenjárásával – állítása szerint egy szórakozóhelyen találkozott a brit királyi család tagjával, aki közösülésre kényszerítette. András tagadja az ellene felhozott vádakat, egy 2019-es interjúban pedig azt mondta, a nagyobbik lányával tartózkodott az említett szórakozóhelyen. A herceg kitartott azon állítása mellett, hogy sosem találkozott Giuffre-ral, így megerőszakolni sem tudta őt, sokak szerint azonban árulkodó, hogy épp a szexbotrány kirobbanása után bejelentette, visszavonul a királyi család tagjaként végzett közéleti tevékenységektől. Februárban aztán jött a váratlan fordulat, kiderült ugyanis, hogy peren kívüli megegyezés jött létre András herceg és Virginia Giuffre között, azaz pont került a szexbotrány végére – legalábbis ebben reménykedett a megvádolt férfi, akit hidegzuhanyként ért a királyi család legutóbbi döntése.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!