Húsvéti tojásokkal üzent tőle elszökött fiának Madonna – Rettenetesen aggódik érte

Madonna fia karácsony előtt nem sokkal szökött Angliába anyja elől, most édesapjával Guy Ritchie-vel lakik. A popdíva és a rendező keményen összecsaptak a fiú felügyeleti jogáért, állítólag már annyira elmérgesedett a viszonyuk, hogy a bírónak kellett arra kérnie őket, Rocco kedvéért legyenek kicsit barátságosabbak egymással. Madonna most néhány tojással üzent egyetlen vérszerinti fiának.

Aggódik, hogy Rocco sokat hiányzik a suliból

Madonna és Guy Ritchie 15 éves fia, Rocco karácsony előtt utazott apjához Angliába, ám ígérete ellenére onnan az ünnepekkor sem tért haza az Egyesült Államokba. A popdíva azóta is állítja, halvány lila gőze sincs, miért haragudott meg rá annyira egyetlen vérszerinti fia, hogy úgy érezte, egy kontinenssel arrébb kell költöznie tőle. Guy és Madonna azóta az amerikai és a brit bíróságon is összecsaptak a fiú felügyeleti jogáért, viszonyuk mostanra annyira rémes, hogy a bírónak kellett arra kérnie őket, Rocco kedvéért legyenek barátságosabbak egymással.

Madonna egyik barátja most arról számolt be, az énekesnő húsvét előtt nem sokkal azt mondta, nagyon aggódik Rocco tanulmányai miatt, úgy gondolja, túl sokat hiányzik az iskolából. Emiatt személyesen akar Londonba utazni, hogy meggyőződjön róla, Guy rendesen taníttatja fiukat.

Lapozz, és nézd meg, milyen húsvéti tojásokkal üzent gyermekének Madonna!

Fotók: dailymail.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!