Sztárok

Óriási fordulat Madeleine McCann ügyében: kitálalt a gyanúsított barátja, ez történhetett valójában a kislánnyal

Pont kerülhet a több éve tartó ügy végére, ugyanis a feltételezett gyilkos egykori barátja a minap őszintén vallott a német Christian Brueckner aggasztó és piszkos múltjáról.

Minden jel arra utal, hogy ő tette

Idén május 3-án volt 16 éve annak, hogy az alig 4 éves Maddie McCann eltűnt a portugáliai Praia da Luz üdülővárosában lévő egyik egyik apartmanból, miközben két testvérével és szüleivel nyaralt. Madeleine édesanyja és apja csupán pár percre hagyták magukra gyermekeiket, míg barátaikkal vacsoráztak, ám ez elég volt a kislány elrablójának vagy épp gyilkosának arra, hogy magával vigye Maddie-t, akit azóta sem találtak meg, sem élve, sem pedig holtan. Az évek alatt természetesen több elkövető neve is felmerült, ám a hatóságok sosem jutottak igazán közel az ügy megoldásához, egészen addig, míg elő nem került egy német férfi, Christian Brueckner, akit jelenleg is a legfőbb gyanúsítottként, és a kis Madeleine feltételezett gyilkosaként tartanak számon. Ahogyan az várható volt, a piszkos múlttal rendelkező Brueckner természetesen mindent tagad, de a rendőrség szinte teljesen biztos abban, hogy ő áll Maddie eltűnése, sőt mi több, halála mögött. Ezt támasztja alá a férfi egykori barátjának nemrégiben tett vallomása is, aki az ügy főtanújává lépett elő, és őszintén elmesélte, szerinte mit is tett pontosan Christian 2007-ben a kis McCann-el. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Az ügy főtanúja, Helge Busching, Brueckner egykori barátja és bizalmasa szerint egyértelműen a német férfi ölhette meg a brit kislányt 2007-ben: állítja, Christiannak több nemi erőszakról szóló videója is volt akkortájt, az egyiken pedig feltehetően Maddie szerepelt. A gyanúsított Brueckner azzal dicsekedett Buschingnak, hogy Madeleine egyáltalán nem sikoltott, mikor megtörtént az aktus.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.